STN EN 746-2: 2011 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 2 Bezpečnostné požiadavky na spaľovanie a na systémy prívodu paliva - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 746-2: 2010 vrátane Cor. May 2010, Cor. Jun. 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 746-2 z decembra 2010, ktorá od 1. 12. 2010 zrušila STN EN 746-2 z januára 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2022
Keywords: normy