STN EN ISO 8624: 2011 (19 5040), Očná optika. Rámy okuliarov. Merací systém a terminológia (ISO 8624: 2011ň. - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8624: 2011