STN EN 15105: 2011 (65 7413), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu chloridu, sodíka a draslíka rozpustných vo vode. - Pokorná, Lýdia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15105: 2011