STN EN 15104: 2011 (65 7417), Tuhé biopalivá. Stanovenie celkového obsahu uhlíka, vodíka a dusíka. Inštrumentálne metódy. - Banič, Marek (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15104: 2011