STN EN 15104: 2011 (65 7417), Tuhé biopalivá. Stanovenie celkového obsahu uhlíka, vodíka a dusíka. Inštrumentálne metódy. - Banič, Marek; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15104: 2011
Spracovateľ: Marek Banič. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy