STN EN 15289: 2011 (65 7418), Tuhé biopalivá. Stanovenie celkového obsahu síry a chlóru. - Joríková, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15289: 2011