STN EN 60947-1/A1: 2011 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 60947-1: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-1: 2007/A1: 2011