STN EN 13445-3: 2011 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie - Mráz, Ľuboš; Kálna, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-3: 2009 vrátane neoznačených správ CEN z júla 2010