STN EN 60519-1: 2011 (33 5002), Bezpečnosť elektrotepelných zariadení Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60519-1: 2011