STN EN 60034-1: 2011 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 1 Menovité údaje a vlastnosti - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60034-1: 2010