STN EN 60252-1: 2011 (35 8212), Kondenzátory pre striedavé elektrické motory Časť 1 Všeobecne. Spoľahlivosť, skúšanie a menovité údaje. Bezpečnostné požiadavky. Pokyny na montáž a prevádzku - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou