STN EN 15316-4-8: 2011 (06 0237), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 4-8 Systémy výroby tepla, teplovzdušné a závesné sálavé systémy vykurovania - Magyar, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-4-8: 2011