STN EN 302 077-1 V1.1.1: 2011 (87 2077), Elektromagnetická kompatibilita a záležitosti rádiového spektra (ERM). Vysielacie zariadenia pre službu pozemského digitálneho rozhlasového vysielania (T-DAB) Časť 1 Technické charakteristiky a skúšobné metódy - Oravec, Juraj; Legíň, Milan; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 302 077-1: 2005 V1.1.1