STN EN 302 077-2 V1.1.1: 2011 (87 2077), Elektromagnetická kompatibilita a záležitosti rádiového spektra (ERM). Vysielacie zariadenia pre službu pozemského digitálneho rozhlasového vysielania (T-DAB) Časť 2 Harmonizovaná EN podľa článku 3.2 smernica R&TTE - Oravec, Juraj; Legíň, Milan; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 302 077-2: 2005 V1.1.1
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 302 077-2 V1.1.1 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Oravec, Milan Legíň, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty