STN EN 15722: 2011 (01 8587), Telematika v cestnej doprave. Elektronická bezpečnosť. Minimálny súbor údajov pre eCall. - Tuška, Ján; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15722: 2011