STN EN 60974-4: 2011 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 4 Pravidelné prehliadky a skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-4: 2011