STN EN 12561-1: 2011 (28 0051), Železnice. Cisternové vozne Časť 1 Označenie cisternových vozňov na prepravu nebezpečných tovarov (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12561-1: 2011