STN EN 55022: 2011 (33 4222), Zariadenia informačnej techniky. Charakteristiky rádiového rušenia. Medze a metódy merania. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 55022: 2010