TNI CLC/TR 61340-5-2: 2011 (34 6440), Elektrostatika Časť 5-2 Ochrana elektronických súčiastok pred elektrostatickými javmi. Návod na používanie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu CLC/TR 61340-5-2: 2008