STN EN 15357: 2011 (65 7501), Tuhé alternatívne palivá. Terminológia, definície a opis. - Strigáč, Július (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15357: 2011