STN EN 15357: 2011 (65 7501), Tuhé alternatívne palivá. Terminológia, definície a opis. - Strigáč, Július; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15357: 2011
Táto norma nahrádza STN P CEN/TS 15357 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Strigáč. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy