STN EN 15414-3: 2011 (65 7506), Tuhé alternatívne palivá. Stanovenie obsahu vlhkosti použitím metódy sušenia v sušiarni Časť 3 Vlhkosť v analytickej vzorke na všeobecný rozbor - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15414-3: 2011