STN EN 15402: 2011 (65 7511), Tuhé alternatívne palivá. Stanovenie obsahu prchavých látok. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15402: 2011