STN EN 1824: 2011 (73 7013), Materiály na dopravné značenie pozemných komunikácií. Skúšky na skúšobnom úseku. - Jergušová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1824: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1824 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Margita Jergušová. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Keywords: normy