STN EN 13869 + A1: 2011 (94 5202), Zapaľovače. Zapaľovače s detskou poistkou. Požiadavky na bezpečnosť a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Chnapko, Rudolf; Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13869: 2002 + A1: 2011