STN EN 50065-1: 2012 (33 3435), Signalizácia v nízkonapäťových elektrických inštaláciách vo frekvenčnom rozsahu od 3 kHz do 148,5 kHz Časť 1 Všeobecné požiadavky, frekvenčné pásma a elektromagnetické rušenie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50065-1: 2011