STN EN 60598-2-3/A1: 2012 (36 0600), Svietidlá Časť 2-3 Osobitné požiadavky. Svietidlá na osvetlenie ciest a ulíc. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60598-2-3: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-3: 2003/A1: 2011