STN EN 13411-8: 2012 (02 4402). Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 8 Zhutňovacie koncovky a zhutňovanie - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-8: 2011