STN EN 13411-8: 2012 (02 4402). Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 8 Zhutňovacie koncovky a zhutňovanie - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-8: 2011
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy