STN EN 1991-1-3/NA1: 2012 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-3 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženia snehom. Národná príloha - Sadovský, Zoltán; Mikulová, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1991-1-3: 2007