STN EN 1991-1-3/NA1: 2012 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-3 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženia snehom. Národná príloha - Sadovský, Zoltán; Mikulová, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1991-1-3: 2007
Táto národná príloha nahrádza STN EN 1991-1-3/NA z decembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zoltán Sadovský, Katarína Mikulová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy