STN EN 1570-1: 2012 (27 5011), Bezpečnostné požiadavky na zdvíhacie plošiny Časť 1 Zdvíhacie plošiny pohybujúce sa medzi dvoma pevnými nástupiskami - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1570-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1570 + A2 z decembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Norma je nahradená normou STN EN 1570-1 + A1 v celom rozsahu
Keywords: normy