STN 33 2000-4-42: 2012, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-42 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana pred účinkami tepla - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje HD 60364-4-42 v slovenskom jazyku