STN 33 2000-4-42: 2012, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-42 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana pred účinkami tepla - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje HD 60364-4-42 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-4-42 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Dátum účunnosti opravy normy: august 2013
Keywords: normy