STN 33 2000-5-52: 2012, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-52 Výber a stavba elektrických zariadení. Elektrické rozvody - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-52: 2011 v slovenskom jazyku