STN EN 62532: 2012 (36 0221), Indukčné výbojky. Bezpečnostné špecifikácie. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62532: 2011