STN EN 1114-1: 2012 (69 1809), Plastárske a gumárske stroje. Vytláčacie stroje a vytláčacie linky Časť 1 Bezpečnostné požiadavky na vytláčacie stroje - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1114-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1114-1 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial.
Keywords: normy