STN EN 197-1: 2012 (72 2101), Cement Časť 1 Zloženie, špecifikácie a kritériá na preukazovanie zhody cementov na všeobecné použitie - Sičáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 197-1: 2011