STN EN 480-13 + A1: 2012 (72 2323), Prísady do betónu, mált a zálievok. Skúšobné metódy Časť 13 Porovnávacia malta na murivo na skúšanie prísad do mált (Konsolidovaný text) - Zajíčková, Irena; Zajíček, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 480-13: 2009 + A1: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 480-13 + A1 z decembra 2011, ktorá od 1. 12. 2011 nahradila STN EN 480-13 z marca 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Irena Zajíčková, Milan Zajíček. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy