STN ISO 13822: 2012 (73 0038), Zásady navrhovania konštrukcií. Hodnotenie existujúcich konštrukcií. - Čabrák, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 13822: 2010