STN EN 1999-1-2: 2012 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-2 Navrhovanie končtrukcií na účinky požiaru - Bujňák, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1999-1-2: 2007 vrátane jej opravy AC: 2009