STN EN 55020/A11: 2012 (33 4220), Rozhlásové a televízne prijímače a pridružené zariadenia. Charakteristiky odolnosti. Medze a metódy merania. Zmena A11. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 55020: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 55020: 2007/A11: 2011