STN EN 60825-4/A2: 2012 (34 1701), Bezpečnosť laserových zariadení Časť 4 Ochranné kryty laserov. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 60825-4: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60825-4: 2006/A2: 2011