STN EN 50173-1: 2012 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 1 Všeobecné požiadavky (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50173-1: 2011