STN EN 50173-1: 2012 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 1 Všeobecné požiadavky - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50173-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 50173-1 z mája 2008 v celom rozsahu. STN EN 50173-1 z mája 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 4. 2014
Spracovateľ: Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Norma je nahradená normou STN EN 50173-1 z februára 2020 v celom rozsahu. Používať sa môže do 19. 3. 2021
Keywords: normy