STN EN 55014-1/A2: 2012 (33 4214), Elektromagnetická kompatibilita. Požiadavky na spotrebiče pre domácnosť, elektrické náradie a podobné prístroje Časť 1 Vyžarovanie. Zmena A2 - Kotoč, Július; Poliaková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 55014-1: 2007 je slovenskou verziou EN 55014-1: 2006/A2: 2011