STN EN ISO 50001: 2012 (38 0005), Systémy energetického manažérstva. Požiadavky s návodom na používanie (ISO 50001: 2011). - Magyar, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 50001: 2011