STN EN ISO 50001: 2012 (38 0005), Systémy energetického manažérstva. Požiadavky s návodom na používanie (ISO 50001: 2011). - Magyar, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 50001: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 16001 z januára 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Magyar.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 50001 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy