STN EN ISO 14021/A1: 2012 (83 9021), Environmentálne značky a vyhlásenia. Vlastné vyhlásenia o environmentálnych vlastnostiach. (Environmentálne označovanie typu II) (ISO 14021: 1999/Amd 1: 2011). Zmena A1. - Gajarská, Anita; Baďurová, Darina; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 14021: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14021: 2001/A1: 2011
Spracovateľ: Anita Gajarská, Darina Baďurová. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy