STN EN 62271-102/A1: 2012 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 102 Odpájače a uzemňovacie spínače na striedavý prúd. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 62271-102: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-102: 2002/A1: 2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy